FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Wednesday, July 27, 2011

10 perkara ROMENTIK...

hai readers... tetiba dah macam Doc. CiNTa...hahaha...x leh blah kan... nope2... m not a Dr. Cinta..just wanna share sum notes yang ada dalam book nie..keluaran buku Prima.. so from now on, wait for the LoVe tips yep..hahaha....(dah macam rancangan TV)

  1. menikmati permandangan indah matahari terbenam bersama-sama (chewaah!)
  2. berduaan berjalan di dalam ujan (xde kerja nak buat)
  3. bunga ros dijadikan simbol cinta kamu dan si dia (like i said b4 ..hehe)
  4. kenal pasti perfume fevret si dia dan memakainya time kua dating
  5. menulis puisi cinta buat si dia (kalau korang budak klas sastera la..)
  6. saling bertukar hadiah (waaa..best2)
  7. sentiasa meluangkan waktu bersama a.k.a dating
  8. katakan padanya yang si diakekasih yang kamu  impikan.. (erkkk...-speachless-...)
  9. belikan cincin istimewa tanda cinta kamu (emas zhulian xmaen erk..-golongan awekz demand-)
  10. menyanyikan lagu cinta untuk si dia (hahaha...make sure test dulu kat rumah and buat perhitungan)




p/s: suke ati korang la nak wat ape kan...asal x gado sudaa...huhu

Glitter Words - http://www.sparklee.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop