FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Monday, November 14, 2011

7 sebab LELAKI TAMPAN masih SINGLE

ehem2.... mesti korang curious kan kenapa lelaki2 tampan masih ada yang single..
kalau kat opis tu, mesti ada yang sok sek sok sek...

si A : eh..apsal aaa mamat A tu belom kawin?
si B : agaknye dia suka laki kot... tetttt.....

banyak betul spekulasi korang...ishk2......
tapi betul ke? golongan lelaki tampan masih single mungkin kerana.....


  1. terlalu jual mahal...? merasakan diri digilai ramai...eeeeuuuwww...haha
  2. persepsi sukar di dekati....? si gadis merasakan perlu bersaing dengan gadis2 yg lain..
  3. maintenance tinggi.....? ouh noooo.....pokai la kalau nak kasi hadiah nanti...
  4. pernah dikecewakan...? serik??jangan la sia2 kan hidup anda dengan mengenang kisah lama
  5. mencari pasangan yang ideal...? sampai sudahh....nobody is perfect okey..
  6. terlalu banyak pilihan....? ouch! hot sangat ke dye???
  7. terlalu komited dengan kerjaya...  mesti kaya nie, duit x luak...hehehe

so, lelaki kacak di luar sana yang masih single mingle...mana satu spekulasi yang benar??
haha...fikir2 kan....
gambar hiasan sahaja


nota selit: takde pe nak di bebelkan...



sparkle effects

4 comments:

me suya said...

ngaku je la kalau rindu..
btw, lelaki gambar hiasan kat atas tu masih single ke?

cha apple said...

rindu pe lak nie..haish...xde kne mngena gmba tu.haha

mahirah said...

pewiiitt ! gambar hiasannnn~haha ;)

tengku farouk said...

tengku farouk : no.4

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop