FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Saturday, March 17, 2012

holiday : Sabahan #day 1


hello sabah..... okey i dont want to pot pet much.. just to share some pictures yang haku sempat snap while at sabah last time. just two days and two of us !!

so from terengganu, fly to kl.. (7pm dah ade kat airport terengganu.. btw, epot terengganu ohsem u know!!! tapi picture i tak tahu save kat mana.. but korang tak caye, p google or p sendiri tengok! ade bran? :p )

terengganu - LCCT dalam 45mins je kalau tak silap.. korang makan nasi lemak dalam flight pon tak sempat hadam, dah sampai..huuhuhu..

then, we flew to sabah at 11am. 2 jam setengah sampai epot kota kinabalu..
1st destination after check in, Pasar Philipines dekat bandar kota kinabalu ni..
btw, korang tak perlu nak risau nak duk mana, nak book awal2 hotel.. kat sini bersepah hotel. dari tak ada bintang ke berbintang - bintang..harga murah berbanding semenanjung  *tepok dada tanya selera*

muka penat tapi x sabar2 nak shopping


mutiara world.. murah tapi harus pandai tawar menawar



seafood! murah hokey...


banyak je.. korang boleh pilih nak duk gerai mana


RM 10 untuk ini..murah kan sotong..tak habis makan

udang kering, ikan kering..murah2



she's my mom's bff... 26 tahun tak jumpa ... aunty has


sticky note: 2nd day of sabah will be update later!



sparkle effects

2 comments:

Youhazreenda said...

syoknyaa! reen penah pegi sarawak je.. sabah tak penah pegi lagi.. huhu.

cha apple said...

sabah ok la...but p honeymun kat pulau dye la br bes.. ekekeke... ish. cha lom p srawak :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop