FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Sunday, December 4, 2011

20 sebab LELAKI DITOLAK (part 1)



Salam and good evening you ols... lama betul x hupdate belog...aish...
last time ada membincangkan tentang kenapa lelaki hensem masih single mingle right?
tapi tahu tak kenapa mereka2 ditolak? haha...ops sorry...lebih sopan ..."tidak diterima.."?

agaknye laa.... sebab :


  1. suka meninggikan suara... tau la suara korang macho..tapi tak ada orang yang suka ditengking hokey!
  2. main kayu 3... mungkin lebih daripada 3..4,5 mungkin... ouh man...talk to the hand!
  3. suka "cuci mata"... euww.... mata keranjang..! pantang nampak perempuan.. :s
  4. mengongkong.. senang cakap king control...belom lagi kawin ni...haish!
  5. ego... se ego ego perempuan, ego lagi si lelaki...lelaki dan ego, memang tak dapat dipisahkan..
  6. menipu... suka menipu dan memberi alasan yang tak munasabah...yang couple, mengaku solo? euww... such a loser!
  7. perasan..alahai...jangan perasan hot bila rasa diri tu tampan, kaya, dan market! coz mungkin pada pandangan perempuan, korang ni biasa2 jerrr....and ada yang suka bersedahana..tak semua perempuan memandang rupa dan kekayaan..so, wake up!
  8. mementingkan diri...  sila la consider orang lain jugak ye..bukan korang hidup sorang kat dunia ni tau..
  9. kurang memberikan..sikap sambil lewa.. kenapa ya? bukan awek korang mintak perhatian 24jam pun..
  10. cemburu butaa..cemburu tanda sayang , tapi kalau berlebihan membawa padah, merimaskan dan perempuan malas nak layan...
 no..no..no.... tak elok camtu....

adakah? adakah?? is it true? anda macam tu ke? hehe..hope not!
okey..another 10 reasons I'll update later in part 2..

thank you 

sticky note: just wonder why....but jangan marah or terasa ye....just sharing wut I've read..peacee!!




sparkle effects

1 comment:

sticker_getah said...

sy xde perangai camtu,haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop