FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Monday, April 23, 2012

gayat wehhhh!!!

pukul 10 tadi baru je aku kat atas SQE *exchanger* di plant OLEFINS OPTIMAL.. gile tinggi...gayat kot..
laki2 kat sana pandang i semacam je... mesti dalam hati depa "ek eleh minah ni..boleh kee?"
dengan macho nye naik atas dengan Mr. Supervisor.. haha..
"mak aih tinggi nyee..apasal la lift rosak time aku datang..." merungut dalam hati je la... *sambil pegang tangga kiri kanan*
"gayat keee...? " boleh pulak si Mr supervisor ni tanya.. maybe nampak aku terkedek2 kot.haha..
yang tak tahan nye i jawab, "boleh laa...."  (^__^)
mengah weh nak sampai atas.. tapi okey la...  berjaya gak naik atas...dengan angin sepoi2 bahasa kat atas tu *rasa ngantuk jap* ... pemandangan pon cun.. boleh nampak CUF, BCM, cume rumah i je tak nampak.. hohoho...

tergopoh2 makan before ke Olefin.. ingatkan kena jalan sejauh kitorang site visit Ethylene tempoh hari.. *seriously lembik balik opis* sebab tak makan before pergi sana...jalan jauh lak tuuu... *tak boleh suka2 bawak masuk kereta dalam plant*

tapi best la jugak masuk plant ni... saja jalan2 cari ilmu ...
korang nak? try la wehh...
tapi before masuk kena ada pasport. camni ha... dapat lepas attend safety induction kat optimal




pastu macam biasa la..WAJIB ini

-zoom sikit-
okey..gambar tak ada cause no camera, no handphone and no lighter kalau nak masuk. nanti kalau seludup, dia bunyi tet..tett...teetttt...tettt.. bila swap pass kat guard.. haha...*agaknye la..sebab tak pernah bawak masuk..so tak tahu camne*


-gambar ihsan google-
see... tinggi jugak kan aku panjat tadi..pheww...
siapa ada tips untuk hilang gayat, mohon drop some comment kat sini or twitter or facebook..
jasamu ku kenang.. haha...thanks!


sticky note: tak adalah segayat WHB Block 1A,1B di TNB power station.. hehe


sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop