FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Wednesday, October 19, 2011

i hate u!!

ada ke sesapa yang love PIMPLE? ouh...really hate u cik Pimple.. tak ada orang yg. suka kat u okeyh...
time2 penting la u nak naik kat muka aku kan...
mase aku goyang kaki duduk umah, tak ade pulak die nak datang melawat
dah puji2 melambung and panggil u ngan baby cayang pun, semua tak jalan.....grrrr.......

STRESS!

Mr. Sunbae pot pet pot pet remind me, dun touch....dun touch..no no no no...
(sounds caring kan..tapi actually dah serabut dengar i duk complain sal pimple..hahahaa)

tapi mesti tangan ni gatal gak nak touch..apa masalah aku tah..

korang?? camtu tak?

ubat pimple apa yang mujarab? dulu pakai oxy, tapi cam tak okey je..tak pun dah immune kot..
then try activa...quite okey...but not too impressive..

one of my friend tulis lepas picit letak minyak angin cepat2... anyway, dah try..
berkesan jugak untuk small pimple..thanks ye Sepet!

so, kepada cik pimple...sila main jauh2 okey....selamat tinggal!




nota selit : emo tak pasal...huhuhu
sparkle effects

6 comments:

Anonymous said...

nonononoooooo..hahaha..

cha apple said...

hahhaha...tapi betul kan camtuu......

Youhazreenda said...

dear, try letak nixoderm. confirm akan kecut jerawat :)

me suya said...

hahaha.. biar je la mr sunbae nak bebel sikit.ko mmg degil kot!

cha apple said...

nixoderm? ok...nnt i cari...thanks dear :)

cha apple said...

eleh Met..pdahal ye pon suke gop picit jerawat ...cakap orang lak degil..wuwu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop