FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Tuesday, October 25, 2011

Rahsia Serasi Forever

cewah...tajuk macam Doc. Love pulak...aih! bukan..bukan...sekadar share apa yang i baca kat CINTA 1,2,3

kenapa tajuknya seperti di atas? kerana kemungkinan rasa bimbang terhadap relation korang membuak2 because korang tidak merancang untuk menamatkan zaman enjoy korang pada awal 20-an..betul?
so, tips ini adalah untuk kunci cinta si dia...~ehem2...diolah sendiri~

apa yang korang perlu buat:

  • tell your partner yang hanya ada dia, tiada yang ketiga (tidak disarankan kepada player2 ok!)
  • give her/him a simple card tidak perlu tunggu hari jadi or anniversary.. buat sendiri lagi baik..saveeee budget..hehe
  • positive thinking - setiap kali korang rindu si dia, percayalah yang si dia juga ingat kamu..
  • share your secret with your partner. so, si dia akan rasa yang dia begitu special di hati kamu..
  • sometimes tell your partner yang korang rindu dia...(tak perlu la 24 hours bagitahu..nanti dia boring pulak)
  • tak perlu terlampau berdandan...nanti dia jemu..sekali sekala okey...so that dia akan rasa you are so special..
  • jangan bandingan si dia dengan sesiapa...~ nanti boleh cetuskan pergaduhan ~
  • celebrate her/his birthday dengan surprise dan berlainan seiap tahun
  • hargai privacy nya... tak perlu sampai baca diari...
  • sekali sekala treat your partner and bertolak ansur dalam mengeluarkan duit time dating..tak salah kan...
  • bagi nama gelaran yang korang berdua saja yang tahu...hihi...
  • sesekali give her/him a small present, not only for birthday present or anniversary...

dan lain2....hehe..got to go...i have class at 8pm...later kita sambung k...selamat mencuba!

nota selit: dah lewat nak pergi kelass!


sparkle effects

2 comments:

me suya said...

erk.. ko rasa aku gitu ke babe?

cha apple said...

ye la kot met..dah dye yg cakap camtu..aku tulis je..ce try wat..haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop