FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Wednesday, November 16, 2011

5 alasan LELAKI mintak CLASH!

normally kalau bab2 clash ni, mesti si gegurl la yang mintak kan..
tapi ada jugak si boboi yang putuskan...
-
-
why...why??
-
-
agaknye laa.... sebab:

  1. perempuan lebih berkuasa...?? senang cakap, QUeen Control. haha...
  2. meremehkan partner...??  gegirl korang rasa korang tak paham2 dia...then korang rasa baik tak paham terus...
  3. tidak menghargai...?  ~> mostly ni la alasan boyfriend si gegirl kasi kan...korang tak hargai dia... :p
  4. bila tiada lagi CINTA....?? gegirl sayang boboy sungguh2, tapi boboy mengekspresikan dengan cara yang berbeza...lastly, masing2 rasa tak sefahaman dan lama2 tak ada sayang2 da...
  5. curangggggg... !! haha... si boboy ego tinggi tau.. even sporting tapi hakikatnya tidak suka si gegurl beliau berkawan dengan ramai laki2... si gegurl pulak sebok menggedik dengan yang lain..last2 curang...so, bai2 laa....haha...


haha...agaknye la kan....so, kalau betul camni,

ladiessss.....

take care of your boy k!



nota selit : haha...betul ke ?


sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop