FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Tuesday, November 8, 2011

Kuala Lumpur Rapid Transit

Kuala Lumpur Rapid Transit, Interchange Station, Railway, Train, LRT, KTM, Service




Good Afternoon... hihi...kenapa I share map LRT ni? why...why....
saje nak share dengan korang laa coz baru je print this map......mana tahu ada yang nak ke KL...senang kan ada map nie.. boleh ke mana2 tanpa jem dan save your money and time..
I need off to KL tonight coz I have to attend an interview kat Puchong..Wish me luck k..hehe...

I print this map coz this is my first time nak ke Subang by train from Pandan Jaya..ouh... 
hopefully semua nya okey... O_o  tetiba rasa diri dah dewasa, need to survive sorang2..~sigh!~

so, korang yang nak travel KL tu, boleh search kat sini untuk maklumat yang lebih lanjut..

bye-bye


nota selit : KL...here I come!! ^^!


sparkle effects

1 comment:

puteri mama said...

wah..good luck yep!! al da besh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop