FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Sunday, November 6, 2011

Salam Aidiladha



salam everyone.. Salam aidiladha...Selamat menyambut hari raya korban..
korang berkorban tak tahun ni?
me? kalau lembu tak la..last year korban and since my family raya kat KELANTAN, umah my aunt this year..so tengok my aunt je korban..
~baru je pas tonton orangg sembelih lembu (after dapat tangkap balik lembu yang melarikan diri tadi)~

but ...

tak semestinya  pada haiwan sahaja..
berkorban dalam istilah lain...
pengorbanan yang anda buat dalam tahun ni, tak kira la dalam kerja, keluarga, friendship, life, negara dan lain2..
tu pun dikira satu pengorbanan okey...

didoakan semoga segala pengorbanan anda tahun ni lebih bermakna, diberkati dan dirahmati Allah.
amin..



nota selit: selamat hari raya...

sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop