FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Friday, November 4, 2011

Ungkap Rahsia Hadiah #1

ehem2....suke tak dapat hadiah?
 suke kan..suke kan....
Lagi-lagi dari encik boy2 or cik gurl2 korang...kan..kan...
kata orang setiap hadiah membawa maksud yang tersendiri...
contohnya :
~
~
~


Bunga:
jika si dia memberi sekuntum je...tak bermaksud kurang budget...tapi menunjukkan si dia mengharap kamu mencintainya seikhlas hati dan terima seadanya



Coklat:
Bukan sebab nak suruh korang rasa coklat tu best ke tak...tapi si dia nak buat korang kagum dengannya

Bear:
even korang bukan 12 tahun, tapi mungkin si dia bersikap sentimental dan sentiasa mahu manjakan kamu



Barang kemas:
ehem2...siapa tak suka kan..hehe....tapi bukan nak tunjuk yang si dia kaya, ianya adalah satu pemberian yang manis kerana si dia rasa korang cantik



nota selit: suka dapat hadiah..hehe
sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop