FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Friday, November 4, 2011

Ungkap Rahsia Hadiah #2

sambungan ...



BAJU
Even baju yang diberi tidak mengikut cita rasa korang, namun pemberiannya menunjukkan bahawa korang ni seorang perempuan yang bijak bergaya


MAKAN MALAM MEWAH
si dia ajak korang makan tempat yang high class... dilayan cam vvip....ertinya, si dia mahu korang mengingati kenangan dan saat indah tu sampai bila2



PERCUTIAN
Si dia mahu mencatat satu memori indah bersama kamu dan sentiasa berharap kekal bersama


KAD UCAPAN
bertuah la korang kerana si dia begitu romentik dan bijak mengambil hati..walaupun sekeping kad, namun ia sudah memadai buat korang cair..hehe


HADIAH KESUKAAN KAMU
Si dia memberi jam tangan, mekup, dan apa saja yang korang idamkan. ertinya si dia melihat korang sebahagian daripada dirinya. memang la tak nampak romentik, tapi dia tahu apa yang korang nak.



nota selit : sukeeeeee~~~


sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop