FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Monday, February 20, 2012

Iphone 4s vs Samsung s2 vs Blackberry Bold

Salam guys.. I just wanna share my friends opinion pasal these types of handphone sekarang...(menjadi kegilaan kot..) million thanks for my FB's friends..most of them give positive response and their opinion + suggestion....lets check it out!

see...i told yaaa...83 comments..
  okey, this one - IZAA JOHARI, amboi sampai ohsem gitu..hehe...best sangat kot iphone nie...and RIZAL HASHIM suggest and give advantage of using BB..nicee...
and please ignore Makcik NURUL NADIA yang quite sengal tu.. (p/s: ko memang dengki ngan aku kan beb!..ahaha)..
                                  
FARAA, ko memang macam salesgirl..sesuai sangat la..hahaha...ayat memang akan mempengaruhi aku bila iman tak teguh...haha...tapi asal ada cakap iphone selfish? ...EZE PIEZE?
AMIR HAMZAH, kamu buat saya mencari pakcik GOOGLE la pasal Samsung s2 nie after I told Mr. Sunbae pasal s2..hehehe..

   

here some suggestion one my my schoolmate, NADIAH pasal iphone..
frankly memang sekarang i nak tukar handphone... so budget saya dalam  2 ribu je..harap maklum..


 EN. BAD, me totally agreed with your statement!
and here also kawan2 yang list down the advantages of using samsung..quite interesting!
       
 i just snapping beberapa suggestion je la..if semua nak letak , nanti penuh pulak wall blog..hehee...
anyway, thanks again guys! all of you are awesome and cool!!!!

Sticky note : hari2 aku google and youtube handphone.. memang tak ade kerja..haha


sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop