FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Tuesday, February 14, 2012

Pekerja Contoh...

morning.....tetiba hari ni i rasa ...ehem....."pekerja contoh"... haha...boleh?
kenapa...kenapa???
sebab..... demam2 pon pergi kerja....

alahai...malasnye...penat..lemau...
tapi my bos dah assist me to lead our team today, sebab kat tempat koje i bos nak install fingerprint 
attendance... ~ pasni i tak boleh lelambat lagi pergi koje...sob3... T__T ~
take note: kekadang je lambat okeyh!

En. Boyfie suruh amek MC je...tapi....tengok la camna...kalau dah halfday baru nak ambil, cam rugi pulak kan...
semalam pon dah halfday...~ dengan selamber aku menghantar e-mail kat bos di HQ nun yang aku nak balik awal tanpa surat @ mc.selamat bos ku baik....~ --> sila jangan tiru..

k la... mulakan pagi anda dengan selawat Ya Awwal 11x (Yang Tiada Permulaan ada Nya) , semoga Allah membantu kita dalam menyiapkan kerja mengikut masa yang ditetapkan.. insyaAllah

Sticky note : me on pinky2 today... mengharapkan dengan warna pink, saya kelihatan ceria even demam melanda...




sparkle effects

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop