FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Thursday, May 26, 2011

baTu FerriNgHi, PeNang..

TemPat yang paling suke untuk berjalan, lepak2, relax kepala adalah kat Batu Ferringhi..
pantai yang sangat menarik dan cantik.. cuci mate pon best... (tengok beach arr).. hahahaha..
sesuai sangat untuk berpicnic kat situ.. sepanjang duduk USM dulu, sempat la 3,4 kali pergi picnic..
best... kitorang satu kos pon pernah buat picnic (family day) kat situ..
selain picnic and mandi manda, korang boleh pusing2 laut dengan jetski, kuda, or naik parachute, banana boat..im not really sure bout the costs .. lupa dah berapa... tapi standard price la...by the way, ada gak tempat urut2 kat situ n reflexology + spa ikan..hehehee....
foreigner pun suka datang sini..sebab malam2 ada cam uptown sepanjang jalan..best2...
pastu, ada restaurants yang best2 n arab pon ada..banyak gak kemudahan lain kat sini untuk pelancong2.. Hotel pon banyak... time farewell dinner course baru2 ni pon buat kat Hydro Hotel (kat sini jugak)..
and paling penting sempat la had a picnic kat sini before i went home..hehee..

Lots of memories kat sini...

syok untuk mandi. kemudahan disediakan

Cantik sangat time nie

kami berpesta..huihs...

kami berpicnic satu kos...wuhuu..best2

Uptown market yang best...open at 7pm


ada restaurant kapal kat sini

Farewell party coursemate buat kat sini

best...RM70 kalau tak silap, Jetski ada RM50


cop rasmi bila bekunjung ke sini..hehehe


-cHa AppLe-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop