FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Monday, May 23, 2011

NyuM-nYum...

hai.... korang mesti penah makan 
AYAM PENYET AP kan....mesti best kan...hehehe....hidangan best and harga reasonable. well, as USM student, paling dekat untuk kitorang pekena ayam penyet ni adalah kat AEON seberang prai, Perda..hehe...tapi kite suke pergi dekat ipoh, sebelah JJ Kinta City..coz AP located kat satu tempat yang sangat cantek..macam dalam garden..hehe..kalau korang belom try, kite suggest korang rase ayam penyet and udang ..best! kalau korang nak tengok apa lagi yang ada, boleh la tengok kat sini...http://www.ayampenyet-ap.com/v2.1/



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop