FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Tuesday, May 24, 2011

mY bEsT rUmEts aT uSM



korang pon mesti ada roommate kan? tak kesah la time sekolah ke, time kolej ke, U ke, kat rumah sewa ke, time dah kerja ke... bila dah share bilik, so namelaa rumet...well, bercakap pasal RINDU, opkos la mesti ada rasa RiNDU pada rumet2 korang jugak kan..

 RINDU2... bangun pagi orang kejutkan, boleh bergosip, tengok muvie same2, makan same2, maen same2, share megi same2, share problem, berguling2  lepak kat katil rumet, study same2, lagi syok kalau satu course, boleh tiru homework..huhuhu....

cepat betul masa berlalu, ada yang dah kawin, ada yang akan kawin..haish.... sepanjang 4 tahun kat USM ni la budak2 yang kite share room.. anyway, mintak halal and sorry kalau ada salah silap, amik makanan korang ke, (p/s Suya, sudu, pen, jarum dan benang lupe nak pulang..hehe) 

tQ for everything yep...



my 1st year rumet: Put, merangkap my classmate. n also Kak ja (senior - not in the pic)


my second year rumets: Niwa, me, and Nadia.. (cun kan rumet2 ku..hehee)



my 3rd year rumet : syaPINGGU hehe.. a.k.a kosmet.. and zati (not in da pic)



my 4th year rumet..Suya a.k.a kosmet..(comel kan kitorang..haha) well yang ujung tu bukan yep...kami bilik berdua je..


miSs U guys... mY bEst RuMets... ^^


-cHa AppLe-

4 comments:

Wani said...

owh...kenangan...sesuatu yang indah untuk diingati bila berjumpa suatu hari nnt.. ^^

♥MRS. SYARIL♥ said...

i miss that moment (T___T)

cha apple said...

wani: aah....hehehe...i miss dancing too...

cha apple said...

mrs syaril: wei...rindu dowh.....huwaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop