FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Wednesday, May 25, 2011

BiLa raSa StreSs..

Rupe-rupenye lepas dah habis belajar, lagi stress berbanding semasa belajar...
Pikir pasal further study, pasal nak cari kerja,  berat badan , dan lain - lain


biLa stress ape perlu buat?  so tadi search la dalam google , tips2 untuk reduce stress...so, antaranye:

  1. Manjakan diri di spa..(kalau tak cukup duit, baik tak payah , nanti bertambah stress)
  2. Makan (banyak sangat makan, tambah berat badan, bertambah stress)
  3. Tidur tak bangun2 (nanti ada lingakaran bawah mata)
  4. Cari tukang dengar luahan hati (kalau ada yang sanggup untuk tadah telinga ok la)
  5. Dengar lagu sampai bosan (boleh dipertimbangkan)
  6. Shopping or window shopping (like...haha)
  7. Tengok wayang (tapi bosan kalau tak de teman)
  8. Mandi lame - lame (good2...kasi sejuk kepala)
  9. Tarik nafas panjang2.. or bersenam (ha...bagus untuk kesihatan)
  10. Better amik wuduk, pergi solat, mengaji ke..(hehe..BETOL!!)
Conclusion, ada baik, ada buruk nye.. sebenarnye, ikut citarasa masing2 la kot camne nak reduce stress..
huhuhu......(p/s: saje tulis sebab rite now rasa stress... #_#)


aaarrgghhhhhhhh!!!!! (screaming like crazy)



-cHa AppLe-

2 comments:

TUN said...

hahaha.men tulis je

cha apple said...

hahahha...yela..feel free untuk tulis ape je kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop