FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Sunday, May 29, 2011



LADIESSS!!! just wanna share article dalam paper khamis lepas, WANITA PERLU TAHU TUKAR TAYAR...haha...so, untuk mengelakkan ladies gabra kalau tetiba tayar pancit time memandu, kat article ni dia kasi  panduan mudah menukar tayar. Dont worry okeyh...



  1.  pastikan anda meletakkan kereta di tepi jalan yang bebas daripada sebarang halangan lalu lintas
  2. tarik break tangan dan pastikan gear pada keadaan 'meletakkan kenderaan'
  3. hidupkan lampu kecemasan dan letakkan papan tiga segi kecemasan yang disimpan dalam kereta
  4. gunakan jack untuk mengangkat sedikit ke atas untuk tayar yang pancit
  5. gunakan skru kunci empat arah, kemudian putar berlawanan arah jam untuk melonggarkan skru pada tayar
  6. keluarkan tayar yang pancit dan ganti dengan tayar simpanan
  7. pastikan setiap skru dipasang semula
  8. simpan semua kelengkapan sebelum meneruskan pemanduan

pesanan penaja


so, Ladies... jangan bagi laki2 pandang rendah kat kita..haha...ingat kita tak boleh tukar tayar ke? tolong sikit.....huhu...


p/s: tapi kalau dah tak tahu sangat, senang je... mintak tolong sedara mara , kawan2 terdekat (call), tak pun tahan la kereta sape2 yang baik hati untuk tolong korang...hehe...jangan lupa kasi upah..orang berbudi, kita berbahasa... (erk..ada kaitan ke? ada la kott..)








free logo - http://www.sparklee.com

2 comments:

mahirah said...

pasni kal0 tayar kete r0sak pnggil mu je laa ;)

cha apple said...

hahaha...meyrah..ak xreti g...sbb stakat ni dop ajen ag kne..haha..x dang praktis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop