FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Tuesday, May 24, 2011

RiNdu...RiNdu...



Em..Rasa RINDU pada alam campus bertandang pagi2 camni... 
Bila dah abes belaja, bermula la fasa baru, iaitu ALAM BEKERJA...
sedia ke belom? ouh... entahla...yang pasti, sangat rindu pada zaman-zaman pergi kelas, buat assignment, minggu study, exam,test, presentation,fyp, training menari,my classmates (sangat2 rindu pergi industrial trips, picnic, dinner, group discussion, jejalan, open house), kekawan team menari, kekawan USM, lecturers, pak guard.. (hehe...sebab selalu kena tahan pasal tak ada pass kereta)..
sangat-sangat rindu semua tu.... mesti semua yang dah abis belajar rasa macam ni kan...
hope semua pengalaman kat USM selama 4 tahun dapat mematangkan kita semua dalam menghadapi alam seterusnya...


MISS U guys.... Gud luck in future ^^

my last performance at usm induk

my last performance at usm induk

pgce exhibition kat klcc with my coursemates


picnic at ferringhi (our family day)


study time...with my sifu

open house..

2 comments:

me suya said...

rumet..sejak bila ade blog? hahaha keep it on

cha apple said...

hahaha...rumet...rindunye kat mu....bile ak rase bosan bgun tido xdop gosip..ow..haha..br je agi..sebab nnti sng nak review life kwn2..hehe..tenkiu2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop