FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Monday, June 27, 2011

diSebaLik kUnTumaN rOse

Sekadar berkongsi informasi .. tapi jangan la obses pulak ye... kebenaran nya shaye sendiri pun tidak tahu.. haha...well, bagi yang dapat bunga ros (sambungan episod bunga rose pada minggu2 yang lalu), berapa kuntum si dia bagi pada korang? skuntum? sedozen? wahh.. i pun nak kalau sedozen...huhu....tapi kenapa si dia kasi sebanyak tu? emmm............
Bilangan
Erti
  1 Rose
Cinta pandang pertama, kau lah yang satu
2 Roses
Saling menyayangi antara satu sama lain
3 Roses
I love you
6 Roses
Aku ingin menjadi milikmu
7 Roses
Aku tergila-gilakan kamu
9 Roses
Cinta yang abadi, hinga hujung nyawa
10 Roses
Kamu adalah sempurna
11 Roses
Kaulah benda yang paling berharga, yang paling disayangi di muka bumi ini
12 Roses
Be my steady
13 Roses
Peminat rahsia
15 Roses
Saya minta maaf, tolong maafkan saya
20 Roses
Percayalah, aku sangat jujur terhadap kamu
21 Roses
Aku setia pada mu
24 Roses
Tak boleh berhenti teringatkan awak, 24jam sehari
33 Roses
menyatakan “Aku cinta padamu” dengan lebih mendalam lagi
36 Roses
Aku akan ingati waktu-waktu indah kita bersama
40 Roses
Cintaku padamu adalah tulen
50 Roses
Cinta yang tiada sesalan
99 Roses
Aku akan mencintaimu sepanjang hidupku
100 Roses
Akan kekal bersama bahagia seabad lamanya, akan kekal setia hingga lanjut usia
101 Roses
Kaulah satu-satunya cintaku
108 Roses
Jom Kahwin!
365 Roses
Tak boleh berhenti memikirkan kamu 365hari
999 Roses
Cinta yang berkekalan sampai bila-bila


*sumber dari cisdel..thank you..








p/s : i Love roSes.... 

4 comments:

me suya said...

cameron..dekat sikit aku nk join.. muahahaha..kalau shopping complex tu untuk aku habiskan duet jeeeekkk

cha apple said...

hahahaha...bes la...ak ske cameron tauu

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

cha apple said...

sama2... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop