FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Friday, June 3, 2011

NoRa Elena




wahhh.....sweet gile husband cam Seth Tan.. muahahaha....
tiap2 kul 7 isnin hingga kamis shaye akan terpacak depan TV3 sambil tersengih2 (automatik tersengih okeyh)...
hahahhaah....walaupun tak follow cerita nie dari mula namun dapat menarik shaye untuk mengadap TV pada waktu magrib (berhasrat untuk tengok dari episod awal kat tonton.com)..nak buat camne..dah time tu dia tayang...bercakap pasal drama Nora Elena..pergh...sweet gila Aaron Aziz yang pegang watak Seth Tan ( plusi minat dye okeyh... :-p).. alahai..untung la mane2 perempuan yang dapat husband cam tu..haish...cair hatiku..hahahha...i wish i dapat husband yang macam tu in future...amin...
kepada sape2 yang belum tengok, rugi tau...
haa..untuk guys, tengok arr...lelaki idaman malaya..haha..soleh gituu u...majoriti ladies suka.. muahaha....
ouh...tak tahu nak cakap camna lagi..better korang tengok sendiri okeyh..
k la...nak mengadap drama nie.. SEMANGAT gituuuu!! ^^


XTRA INFO
  • cita ni adaptasi dari novel..(da penah baca novel nie..jalan cerita dia best!)


  • promo drama

  • romantik scene




p/s: tengok episod 16, sweet sangat sampai rasa nak pengsan...muahahaa...

Glitter Words - http://www.sparklee.com

2 comments:

me suya said...

kah3.. aku tgk dr awal kot cite ni..skrg mmg simpan dalam laptop.ngeh3.. weyhhhh.. mgu ni habis.. jum layan~

cha apple said...

wuyooo.... gud2..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop