FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Tuesday, June 14, 2011

saKiT hati








Arghh... pepagi dah rasa sakit hati....Tuhan je la yang tau... kenapa tidak semua orang berperangai baik agar dunia ini  sentiasa aman dan harmoni (walaupun shaye juga tidaklah begitu baik, tapi tak ada la nak cari pasal tak tentu pasal) ...
jika semua orang baik,  maka tiadalah peperangan mahupun yang bergaduh seperti simbah - simbah asid.. kesian si mangsa...
Lately banyak betul berita pasal simbah2 asid.. bosan dah bace paper...kenape ye? adakah itu satu hobi yang baru? atau , murah sangat ke asid tu? tak ada senjata lain ke? kenapa perlu simbah asid? macam mana kalau orang lain simbah asid pada si dia? baru tau sedap cam makan chocmud  best ke tidak.. (terEmo sikit)..lagi teruk, dalam Metro today, siap nak sembelih isteri sebab naik hantu.. aih..da macam ayam da nie...dunia..dunia....

well, sekarang pun shaye ada la rasa sakit hati toward someone tapi tak adalah sampai rasa nak simbah asid...atau pun bunuh semut yang melintas depan lappy... kalau dah tak boleh dibawa berbincang tu mungkin kena cari alternatif lain selain menjerit kuat2 dan tumbuk2 Mr. Kimo (sorry Kimo..
seperti emmm....buat bintang kot...(membantu ke?) 
erm...En. Sunbae selalu berpesan, kalau rasa marah or sakit hati, pergi berwuduk dan solat...insyaAllah...kurang la rasa negative tu.. yela2...nak pergi la nie...korang pun kalau sakit hati, pergi amik wuduk cepat2 okeyh ^^,


p/s: puas hati dapat jerit kuat2
Glitter Words - http://www.sparklee.com




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop