FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Thursday, June 23, 2011

new JOB...

yep...i got new job.... and yup! being a teacher... *wink2* ... even as my part time job sementara nak sambung study, tapi I really love it.. well, memang i love teaching pon..hehehe...coz before this penah je mengajar kat sekolah rendah...cuma tuition tu belum try.. so this gonna be new experience and challenge to me..Thank to Pn. Murni cuz gave me a chance to work at Murni N Kids tuition kat Taman Permint, Dungun even sekejap je.. (I apply after ternampak vacancy kat depan pusat tuition)


actly it was started on 20 June... not today okeyh..just don't have enough time untuk tulis entry ni.
so within this 3 days, it is really really exciting.. first day tu normal la kalau takut2 sikit.. hehee...(tak biase...) kena buli dengan budak kecik...so now dah kenal la budak2 Yr 1- form 1.. just Form 1 and Year 3 kak cha belum ingat name2 korang lagi...sorry ye...nanti bila kena take over ur class, kak cha hafal name2 korang ye...hehe...btw, kawan2 kecil shaye ni semua advance2 tau...semua kaki facebook.. 1st day mengajar kat sana diorang dah bertanya "kak cha... ada facebook tak? " ouh... my kawan kecil tu baru Year 1...advance betul budak2 zaman sekarang yep...atau shaye yang tertinggal di belakang?? huhu... 


even baru masuk hari ke-3, all of them are so nice... cepat mesra.. and cepat menyesuaikan diri dengan shaye.. environment kat sana pun sangat2 comfortable and best.. thanks to Alya and Teacher Murni for helping me dalam menyesuaikan diri and they are really nice person..


i hope dat i can be a good teacher from day to day.. insyaAllah.. i will do my best! ^^,



p/s: teacher is a noble occupation.. terima kasih cikgu... *_^


Glitter Words - http://www.sparklee.com

4 comments:

mahirah said...

selamat pagi chekgu! hee..kalu ade h0k degil tuh piat jer ;)

cha apple said...

hahahaha......jaat mu..weh nanti anok mu anto la kat ak...meh ak aja..hahah

mahirah said...

xsei ahh..nati an0k ak s0km0 kn piat d muuu ;)

cha apple said...

hahaha...dakpe untuk kebaikkan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop