FeeL Free to Drop Ur Link..i'll visit U bax.. ^^!

Wednesday, June 15, 2011

hujan itu rahmat....

time hujan je perkara yang majoriti orang buat adalah.....TIDO...kan..kan...
jangan nak tipu.....haha...selain makan ubi panas, meggie telur, minom kopi, mesti korang suke gak tido time2 hujan...dengan suasana yang tenang dan nyaman, sejuk cam duk cameron highland, memang ramai yang tarik selimut...


well, punye lah jarang nak hujan time siang macam ni kat DunguN, bila dah hujan lebat ni (sampai tengok astro pun tak boleh) , cepat2 berlari masuk bilik.....bila dah ready dengan stoking di kaki ku, letak Cik Cici di sebelah, tarik nafas panjang2, tarik selimut tebal, tepuk2 bantal, baca doa tidur, den pejam mate......
tik tok...tik tok....apasal nie tak leh lelap....
aduyai... rugi2..da serik da pun hujan yang lebat..
geram nyeeeeee........
saboooo je laa....










p/s: mode = frust aaa








Glitter Words - http://www.sparklee.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

goctHa! hehe

Pink Lollipop